Нови разкрития: 4 страховити пророчества на Ванга за 2024. Бяха разкрити

...
Нови разкрития: 4 страховити пророчества на Ванга за 2024. Бяха разкрити
Коментари Харесай

Нови разкрития: 4 страховити пророчества на Ванга за 2024

Нови разкрития: 4 страховити пророчества на Ванга за 2024. Бяха разкрити нови пророчества на Баба Ванга. Испанското издание telecinco разгласява просторен материал, в който са посочени най-важните предсказания на пророчицата от Рупите за 2024 година.

Мощно цунами

Баба Ванга предсказала мощно естествено злополучие, като  цунами в азиатския район, което ще удари и ще навреди даже на прилежащи места. Пророчицата съпоставя събитието с това, което се случи през 2004 година в Тайланд, също предсказано от нея. То провокира великански талази от Индийския океан, които имаха опустошителни последствия. Баба Ванга споделила, че мощното цунами през 2024 година ще бъде 100 пъти по-лошо и по-трагично.

Земетресение в Съединени американски щати

Балканският Нострадамус, както telecinco назовава Ванга, предвижда  опустошително земетресение в Съединените щати за 2024 година То може да промени течението на водите на река Мисисипи, написа zajenata.bg. Бедствието би предизвикало гибелта на хора и голям брой материални вреди, както и стопански опустошения за доста фамилии в засегнатите региони.

Глобална икономическа рецесия визира множеството страни

Световна икономическа рецесия вещае друга прогноза на Ванга за 2024 година Тя ще засегне съществено множеството страни. Според пророчицата това се дължи на корупцията и отрицателното потребление на ресурсите, които се случват от много време по цялата планета.

Спад и сериозен проблем с петрола

Българската пророчица предвижда, че ще има крах и сериозен проблем в петролната зона, тъй че човечеството ще би трябвало да търси по-здравословни и по-чисти други възможности. Промени, които ще бъдат насърчавани от бранителите на околната среда, борещи се с рецесията и които ще се случат в края на 2023 година и началото на 2024 г.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР